top of page

Women's Tablao | Flamenco

Samtliga musiker och dansare är baserade i Skandinavien men både bemästrar och helhjärtat ägnar sina liv åt flamencon. Framträdandet improviseras fram genom att luta sig mot den så kallade flamencostrukturen och ”compás” - den karaktäristiska flamencorytmen.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Women's Tablao | Flamenco
Women's Tablao | Flamenco

Tid & Plats

Oct 22, 2022, 7:00 PM

Kulturhuset Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg, Sverige

Om arrangemanget

Ange koden: "Rabatt" för 40% på biljetter för pensionärer/studenter.

Kod till entrén finns anged i biljetten.

Plats: Oceanen, World Dance Company vån 2 

Entré: Höger sida av Oceanen (ej via Restaurang Oceanen), insläpp från 18.30

Jossette Reillys kreativa arbete kombinerar flamencorytmer med puertoricansk historia och musikaliska rötter. Hon har tidigare studerat flamenco i Spanien och turnerat både nationellt och internationellt.

Ann ”La Pantera” Sehlstedt är mycket rutinerad, omtyckt och flitigt anlitad flamencodansare och -pedagog utbildad både vid Danshögskolan i Stockholm, en gedigen yrkesdansarutbildning i Sevilla samt många års fortbildning både från Sevilla och Madrid. Utöver föreställningar och turnéer har hon tidigare även undervisat på bl a Danshögskolan (nuvarande DOCH), DansCompagniet och Balettakademien i Stockholm,

Marianne Holmbe är en norsk sångerska baserad i Göteborg. Sång är hennes uttryck och konstform och hon ackompanjerar sig själv med olika perkussionsinstrument och gitarr. Holmbe har specialiserat sig i arabisk musik, flamenco och andalusisk medeltida arabisk och sefardisk musik.

Afra Rubino är gitarrist och baserad i Göteborg. Hon har öppnat för legenden och flamencogitarristen Vicente Amigo och turnerat med Spaniens främsta kvinnliga gitarrist Antonia Jiménez. Rubinos musik kombinerar klassisk flamenco, latinamerikanska rytmer och egenkomponerade original.

Biljetter

  • Women's Tablao

    Konsertbiljett till föreställningen Women's Tablao

    SEK 150.00
    Tax: moms included+SEK 3.75 service fee
    Sale ended

Total

SEK 0.00

Share this event

bottom of page